Thursday, July 12, 2007

Dilema veche si Mai avem timp liber?

Personal , pot spune ca nu mai am ....
Dar mi-a placut proverbul chinezesc de pe prima pagina:
"Este un timp pentru a merge la pescuit şi un timp pentru a usca năvodul." (proverb chinezesc)


Mircea VASILESCU | Europa dumitale
Scene de viaţă europeană


"Primarul Videanu apare din cînd în cînd la televizor şi anunţă, sigur de sine, că, după ce se va termina cu lucrările „de reabilitare", Bucureştiul va semăna cu o capitală europeană. Mă îndoiesc. Cînd se va termina cu lucrările, vom fi mîndri de asfaltul cel nou şi de bordurile noastre, dar nu vom avea loc să ne plimbăm cumsecade, iar traficul auto va fi în continuare un infern. În capitalele europene, edilii se gîndesc în primul rînd la oameni, nu la borduri."


Cristian GHINEA | cetatea de scaune
Bani din cer pentru pensii


Cititi-l pe tot... o analiza rapida a sustinerii maririi pensiilor...


Sever VOINESCU | axa dus-întors
Cum CIA poate salva comunismul


"În fond, vorba unui politician celebru, 1989 a adus victoria unui imperiu amoral împotriva unui imperiu imoral. Un dilematic adevărat înţelege marea diferenţă."

Vintilă MIHĂILESCU | ...hai-hui.ro
Hrana noastră cea de toate zilele...


Despre mincare si nu numai

Andrei CODRESCU | scrisoare din New Orleans
Ororile lui iulie


"Pentru chestia asta, nu am nici un sfat, cu excepţia celui dat de Frank Sinatra care, după ani de necazuri cu femeile, spunea: „Dacă le iubeşti, lasă-le" "


trecerea prin reviste
Ştiri de vară


Vorbeste despre segregatia bogatilor in anumite cartiere ... Ma rog, daca au observat-o de abia acum. Ea se petrece natural - de aia exista baruri "de fitze" si scrie despre ea si
Robert TURCESCU | alte glasuri, alte păreri
Tu iPhone?



cu ochii-n 3,14
"* După ce a acuzat raportul Comisiei Europene cu privire la Romånia şi Bulgaria de o prea mare blîndeţe, severul Times a ieşit cu bine dintr-o grea dilemă: „E totuşi preferabilă corupţia din Romånia crimei organizate din Bulgaria". În cele mai grave situaţii, e loc întotdeauna, dacă nu de mai bine, măcar de o nuanţă. (R. C. ) "

"Dl Dan Constantinescu, director general, Ministerul Educaţiei: „Românii încă mai au de la părinţi această fobie a diplomelor, care este de acum zeci de ani, pentru că se ştia că cei care au o diplomă trăiesc mult mai bine. S-a perpetuat această idee" (Evenimentul zilei, joi, 28 iunie). Are dreptate dl director, el trăieşte destul de bine, deşi această boală poate merge atît de departe încît se acordă posturi de conducere într-un Minister al Educaţiei unor persoane cu fobie (repulsie, antipatie faţă de ceva – DEX) faţă de sensurile elementare ale cuvintelor. (M. B. ) "

In totului tot, merita citita...







Post page: http://serviciipeweb.ro/iafblog/2007/07/12/Dilema+Veche+Si+Mai+Avem+Timp+Liber.aspx

Weblog post by 'admin' on 'Dilema veche si Mai avem timp liber?'

Categories:dilema;proprii

No comments: