Wednesday, May 09, 2007

catavencu ,dragos manac si din nou Linux

Evit sa mai comentez articolele din catavencu ale lui Dragos cind face 1 exagerare... Dar cind face cel putin 2 nu ma pot abtine.
Asa ca Dragos ma provoaca din nou :
"Linux este un sistem de operare extraordinar, aceasta este motivul pentru care milioane de oameni il folosesc, il dezvolta si il promoveaza."

Mda... Hai sa fac o alta afirmatie asemanatoare - si provoc orice Linux-ist sa ma contrazica , astfel incit sa am ce sa ii replic lui Dragos:

"Windows este un sistem de operare extraordinar, aceasta este motivul pentru care milioane de oameni il folosesc, il dezvolta si il promoveaza."

Sau chiar :

"Windows este un sistem de operare extraordinar care este mult mai bun decit Linux , aceasta este motivul pentru care mai multi oameni il folosesc, il dezvolta si il promoveaza decit cei care folosesc, dezvolta sau promoveaza Linux"


A doua afirmatie:
"Inchei aici, constient fiind ca Dumnezeu(sublinierea mea, A.I.), pomenile nerambursabile, discursul retard si populist nu vor influenta vreodata dezvoltarea Linux".

Ma poate lamuri ce cauta Dumnezeu in privinta dezvoltarii Linux ? Ma rog, e adevarat ca Dzeu e in toate ...Dar poate ar fi bine sa nu il amestecam noi in toate.

Iar in al doilea rind despre ce e vorba in celelalte enumerari ?

Sa transformam fraza si sa confirmam ca "gura pacatosului adevar graieste":

"Inchei aici, constient fiind ca pomenile nerambursabile( adica Linux cica free... dar pe care se plateste mai mult ca timp de intretinere), discursul retard si populist ( adica - software free for all - fara pret... munca benevola tot timpul) nu vor influenta vreodata dezvoltarea Windows."



Si Dragos - pun a 2-a oara intrebarea :
daca tot Linux-ul e mare si tare... e chiar asa de greu de pus un blog pe manac.ro ?
Daca vrei, iti recomand citeva blog-uri pe ASP.NET... merg si pe Linux multumita Mono ...







Post page: http://serviciipeweb.ro/iafblog/2007/05/09/catavencu+Dragos+Manac+Si+Din+Nou+Linux.aspx

Weblog post by 'admin' on 'catavencu ,dragos manac si din nou Linux'

Categories:catavencu;proprii

No comments: